7 december 2021

De voordelen van rubberboten

2 min read

Rubberboten worden onder veel vakantiegangers steeds populairder, omdat ze zoveel voordelen hebben. Ze zijn bijvoorbeeld gigantisch kosteneffectief, maar zijn daarnaast ook erg betrouwbaar en brengen prestaties voort die je bij vele andere boten niet hebt. Het is handig, dat als je geen verstand hebt van de verschillende soorten rubberboten, dat je genoeg informatie tot je neemt om een gedegen keuze te maken. In dit artikel gaan we nader in op de voordelen van rubberboten

Flexibel

Rubberboten zijn natuurlijk erg flexibel. Je kan de boot leeg laten lopen, in een tas stoppen en meenemen op vakantie. Ze hebben geen gigantisch grote aanhanger nodig, wat natuurlijk ook niet lekker rijden is, want zo mag je maar 100 km/per uur met een aanhanger. Als je kijkt naar de verschillende rubberboten kom je toch al snel bij de boten van Capelli uit. Kijk gerust is rond op de site van Witsen Marine, zij hebben tal van opties!

Capaciteit

Rubberboten zijn er in vele soorten en maten. Je kan er met veel personen tegelijk inzitten zonder instabiliteit te ervaren. Dit ervaren veel mensen als prettig, omdat je bijvoorbeeld bij een aluminium boot geen stabiele ligging hebt.

Sterk en duurzaam

Wanneer jij jouw boot hebt gekocht, dan heb je een investering gedaan in een boot die werkelijk voor jaren mee kan en je enorm veel plezier kan bieden. Een Capelli boot is bijvoorbeeld gemaakt van alleen de beste materialen, waardoor je jarenlang dat vaarplezier kan bleven zoals ik hier boven heb benoemd.

Stabiliteit

We hebben het net al eerder benoemd, maar rubberboten zijn super stabiel. Het drijfvermogen is gigantisch door de buizen aan de zijkant van de boot, dus de boten zijn vrijwel onzinkbaar.